"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Morrenhof – Jansen neemt Menkveld Installatietechniek over

Het failliete Menkveld installatietechniek uit Schoonebeek gaat een doorstart maken onder de vlag van Morrenhof – Jansen installatiebedrijven. “Menkveld Installatietechniek is een gerenommeerd installatiebedrijf en past goed binnen ons bedrijf. Het bedrijf is dan ook een mooie aanvulling op onze vestiging in Gramsbergen en een uitbreiding van ons klantenbestand en werkgebied”, vertelt directeur Erdy Jansen.  

Half augustus is het familiebedrijf Menkveld uit Schoonebeek failliet verklaard. Door het faillissement werd Morrenhof – Jansen installatiebedrijven in de gelegenheid gesteld om het installatiebedrijf over te nemen.  “Ik ben blij dat we de mogelijkheid hebben gekregen om een doorstart te realiseren voor dit mooie bedrijf en dat de lopende projecten van het bedrijf hun doorgang kunnen vinden onder de naam Morrenhof – Jansen installatiebedrijven. Dankzij de medewerking van curator mr. Jilles Knotter hebben we de doorstart ook in een korte periode kunnen realiseren,” aldus Erdy Jansen.

"Klant staat centraal
"
De komende weken gaan we alle klanten en relaties aanschrijven van Menkveld Installatietechniek om een toelichting te geven over de doorstart. Zo hebben veel klanten een service- en onderhoudscontract en we gaan ervoor zorgen in overleg met de klant dat deze afspraken worden nagekomen. Daarnaast is het belangrijk dat alle lopende projecten doorgang kunnen vinden. De klant staat centraal. We gaan dan ook met elkaar onze uiterste best doen om de doorstart soepel te laten verlopen”, licht Erdy Jansen toe.

Menkveld Installatietechniek

Menkveld Installatietechniek uit Schoonebeek is een familiebedrijf en in 1929 opgericht. Met name door de oliewinning in en om Schoonebeek is Menkveld Installatietechniek uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met zo’n 30 medewerkers. Het bedrijf is met name gespecialiseerd op het terrein van olie- en gasindustrie, utiliteitsbouw, renovatie en elektrotechnische werkzaamheden. Ook service en onderhoud behoort tot de diensten van het bedrijf.

Morrenhof – Jansen installatiebedrijven

De afgelopen jaren heeft Morrenhof – Jansen de mogelijkheid gehad om meerdere installatiebedrijven over te nemen. Inmiddels valt het familiebedrijf valt onder één van de middelgrote partijen in de installatietechnische markt met ruim 150 medewerkers.  De hoofdvestiging van Morrenhof- Jansen installatiebedrijven is in Dalfsen gevestigd. De nevenvestigingen zijn gevestigd in Vriezenveen, Gramsbergen. Morrenhof – Jansen installatiebedrijven is gespecialiseerd in de duurzame installatietechniek en houdt zich bezig met woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.