"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Woningbouw

Menkveld Installatietechniek is uw partner als het gaat om woningbouw. Van seriematige bouw tot luxe villa’s en of u nu particulier bent of een aannemer: wij helpen u graag. U kunt ons inschakelen als u een nieuw pand wilt bouwen, maar ook als u bestaande bouw gaat renoveren. Menkveld Installatietechniek is gespecialiseerd in: dakwerk, klimaatbeheersing, sanitaire installaties, elektrotechnische- en loodgieterswerkzaamheden.

Nieuwbouw

Laat of gaat u een nieuwe woning bouwen? Dan heeft u een partij nodig die de woning voorziet van technische installaties. Denk hierbij aan een CV-installatie of bijvoorbeeld warmtepompen. Datzelfde geldt voor sanitaire voorzieningen. Menkveld Installatietechniek is u hierbij graag van dienst. Wij werken samen met de grootste sanitair leverancier van het Noorden.

Renovatie

Is uw woning toe aan een ‘opknapbeurt’? Schakel dan Menkveld Installatietechniek als totaal installateur in. Onze vakmensen helpen bij het realiseren van uw renovatieplannen. Menkveld Installatietechniek heeft jarenlange ervaring met het renoveren van seriematige projecten van woningcoöperaties. Of u nu uw CV-installatie of dakwerk wilt vernieuwen, wij zijn u van dienst.

Domotica

Misschien heeft u wel eens van domotica gehoord. Bij domotica wordt technologie in de woning geïntegreerd. Hierdoor wordt de kwaliteit van het wonen en leven maximaal benut. Verlichting, verwarming, koeling, toegangscontrole, beveiliging en huishoudelijke apparatuur kunnen dankzij domotica met één centraal systeem bediend worden. Dit slimme systeem is niet alleen ontzettend handig. Ouderen kunnen dankzij domotica langer in eigen huis blijven wonen. Een ander voordeel van dit systeem is dat u er energie mee bespaart.

Waarom Menkveld Installatietechniek?

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een totaalinstallateur die als geen ander weet wat kwaliteit is. Menkveld Installatietechniek heeft een eigen teken- en calculatieafdeling. Dankzij deze afdeling kunnen wij elke opdracht in ‘eigen huis’ uitwerken. Na een persoonlijk gesprek maken wij graag een schets voor u.


Naast al het voorwerk en de daadwerkelijke opdracht, kan Menkveld Installatietechniek u ook van dienst zijn op het gebied van onderhoud. Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan. Zo weet u zeker dat u installaties veilig zijn en goed blijven werken. Menkveld Installatietechniek adviseert, ontwerpt, plaatst en onderhoud installaties.

Storingsdienst

Menkveld Installatietechniek is vooral actief in Zuidoost Drenthe. Woont u in deze regio? Dan kunnen wij u altijd garanderen dat wij snel ter plaatse zijn in het geval van een storing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.

Contact Menkveld Installatietechniek

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0524 - 53 16 41. U kunt ons ook een mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.