"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

CV Service & Onderhoud

In ieder huis of pand bevindt zich wel een CV ketel. Wat veel mensen vaak vergeten, is dat een CV ketel onderhouden moet worden. Dit regelmatig onderhoud kunt u laten verzorgen door Menkveld Installatietechniek. Dankzij het onderhoud dat wij bieden, is uw CV ketel altijd veilig, bedrijfszeker, veilig en heeft de ketel een langere levensduur.

Menkveld Techniek en CV service en onderhoud

Als u een CV ketel bij Menkveld Techniek koopt, dan adviseren wij u altijd om ook voor onze service en onderhoud te kiezen. Deze jaarlijkse controle en het onderhoud zorgen namelijk voor minder kosten aan uw CV ketel, maar leveren ook een belangrijke bijdrage aan de veiligheid. Naast uw CV ketel kunnen we er ook voor zorgen dat uw badgeiser, zonneboiler, moederhaard of gaskachel worden onderhouden. U kunt dit eenvoudig regelen met een onderhoudscontract. Onze medewerker vertelt u hier graag meer over. Maak eenvoudig een afspraak voor persoonlijke informatie en advies.

Waarom Menkveld Techniek

We hebben veel ervaring op het gebied van alle merken CV ketels, zoals onder andere Nefit, Remeha, Vaillant, Bosch en Intergas. Menkveld Techniek is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor klanten met een onderhoudscontract. U belt ons wanneer er problemen zijn en wij zorgen ervoor dat er op korte termijn een deskundige monteur ter plaatse is. Dankzij ons onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar uw CV ketel: wij regelen alles.

Storingsdienst

Menkveld Techniek is vooral actief in Zuidoost Drenthe, maar aangezien wij onderdeel zijn van Morrenhof-Jansen bedienen wij ook een groot gedeelte van Overijssel. Woont u in deze regio? Dan kunnen wij u garanderen dat wij altijd snel ter plaatse zijn in het geval van een storing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op het volgende telefoonnummer 0524 - 53 1641.

Contact Menkveld Techniek

Bent u benieuwd naar onze CV ketels, ons onderhoudscontract of wilt u meer weten over één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.