"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Utiliteitsbouw

Menkveld Installatietechniek is uw partner in de utiliteitsbouw. We verstaan ons vak al sinds 1929 en brengen onze kennis graag in de praktijk. We vertellen u op deze pagina meer over de diensten die wij verzorgen in de utiliteitsbouw.

Wat is utiliteitsbouw?

Met de utiliteitsbouw worden alle gebouwen bedoeld die niet als woonvoorziening dienen. Concrete voorbeelden bijvoorbeeld kantoren, winkels en gebouwen met een recreatieve bestemming zoals bioscopen en zwembaden. Maar ook gebouwen voor de agrarische sector zoals stallen vallen onder utiliteitsbouw. De utiliteitsbouw is een specifieke tak van de installatietechniek. Er worden strenge veiligheids- en kwaliteitseisen gesteld. Menkveld Installatietechniek bezit de kennis, kwaliteit en de benodigde certificaten. U kunt uw klus dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Kennis maken met één van onze experts? Maak meteen een afspraak.

Utiliteitsbouw en Menkveld Installatietechniek

Menkveld Installatietechniek biedt u een totaalpakket aan. We regelen de utiliteitsbouw van A tot Z. We hebben onze eigen calculatie- en tekenafdeling, maar ook een eigen magazijn. Hierdoor kunt u veel tijd én geld besparen. Wij zijn uw partner als het gaat om: dakwerk, loodgieterswerk, elektrotechnische werkzaamheden en klimaatbeheersing.

Daarnaast is Menkveld Installatietechniek gespecialiseerd in de gas- en olie-industrie. Hiervoor hebben we bijvoorbeeld het VCA-P ISO-9001 certificaat gehaald. We kunnen uw installaties plaatsen, onderhouden en vervangen en voldoen hierbij aan alle wettelijk vastgestelde eisen en voorwaarden. Nieuwsgierig? We maken graag een offerte voor u of nemen de mogelijkheden met u door.

Industrie

De gas- en olie-industrie hebben we al kort genoemd. Niet voor niets natuurlijk. De gehele industriële tak is een vak apart. Als installatiebedrijf kunnen we u vertellen dat we voor al uw industriële werkzaamheden klaar staan. Of het nu gaat om het bouwen van fabriekshallen, het installeren van machines of het onderhouden van installaties: Menkveld Installatietechniek neemt u werk uit handen. Meer weten over onze diensten? Lees ze dan eens rustig na op onze diensten pagina

Contact Menkveld Installatietechniek

Bent u nieuwsgierig naar ons? Heeft u specifieke vragen of wilt u direct een afspraak met ons maken? Het kan allemaal, neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.