"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieterswerkzaamheden

Alles wat te maken heeft met het vervangen, aanpassen, repareren en installeren van sanitair, de riolering en gas- en waterleidingen behoort tot loodgieterswerk. Verstopte rioleringen, overlopende toiletten en kapotte afvoeren zijn hier concrete voorbeelden van. Maar ook het inrichten en installeren van een compleet nieuwe badkamer of toiletruimte vallen onder de noemer loodgieterswerk. Onze loodgieters zijn van alle markten thuis. Extra handig is dat Menkveld Techniek niet stopt bij loodgieterswerk. We kunnen bijvoorbeeld ook uw verlichting, de dakbedekking en uw klimaatbeheersing verzorgen. Meer weten over onze andere diensten? Neem zeker eens een kijkje.

Waarom Menkveld Techniek?

Menkveld Techniek heeft tientallen jaren ervaring in de loodgietersbranche. Onze werknemers hebben allemaal een eigen specialisme zodat we u op elk gebied van dienst kunnen zijn. Bij Menkveld Techniek staat persoonlijke aandacht, service en ontzorgen centraal tijdens het werk dat wij uitvoeren. Ook zijn wij nog eens onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. Door de grote hoeveelheid collega's beschikken wij over veel kennis en hebben voor elke installatietechnische vraag een antwoord en oplossing. Wij zorgen er altijd voor dat u uiterst tevreden bent over het werk dat wij voor u doen. Wij werken nauw samen met de grootste leveranciers. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs leveren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Storingsdienst

Menkveld Installatietechniek is vooral actief in Zuidoost Drenthe, maar aangezien wij onderdeel zijn van Morrenhof-Jansen bedienen wij ook een groot gedeelte van Overijssel met een 24-uurs servicedienst. Woont u in deze regio? Dan kunnen wij u altijd garanderen dat wij snel ter plaatse zijn in het geval van een storing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op het volgende telefoonnummer 0524 - 53 1641.

Contact Menkveld Techniek

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Is de riolering op kantoor voor de zoveelste keer verstopt? Of wilt u graag gebruik maken van onze 24-uurs servicedienst. Twijfel dan niet, maar neem contact met ons op voor advies op maat. Onze specialisten komen graag bij u langs om u te informeren over de verschillende mogelijkheden en maken graag voor u een vrijblijvende offerte.

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.