"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Klimaatbeheersing

Heeft u een eigen bedrijfspand? Een magazijn, fabriekshal, winkel of bijvoorbeeld kantoor? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u en uw medewerkers prettig kunnen werken. Het klimaat van uw pand speelt hierin een grote rol. De temperatuur moet goed zijn, maar ook de luchtvochtigheid en ventilatie. Maar hoe kunt u dit nu het beste regelen? Menkveld Techniek is u graag van dienst.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing is, zoals de naam al duidelijk maakt, het beheersen en controleren van het klimaat. Met het klimaat bedoelen wij de temperatuur, de luchtvochtigheid en de ventilatie in uw bedrijfspand. Menkveld Techniek ondersteunt u graag op het gebied van klimaatbeheersing. Wij bevochtigen, ontvochtigen, ventileren, koelen en verwarmen panden en creëren zo het perfecte klimaat. Hierbij maken wij gebruik van luchtbehandeling, vloerverwarming, CV installaties en bijvoorbeeld airconditioning.

Waarom Menkveld Techniek?

Menkveld Techniek is een familiebedrijf. De kennis en kunde op het gebied van klimaatbeheersing is van vader op zoon overgebracht. Dankzij onze medewerkers hebben we op ieder vakgebied specialisten in huis. Bij Menkveld Techniek geloven wij in samenwerken met onze klanten. Dit houdt in dat alles in goed overleg gebeurt.

Storingsdienst

Menkveld Techniek is vooral actief in Zuidoost Drenthe, maar aangezien wij onderdeel zijn van Morrenhof-Jansen bedienen wij ook een groot gedeelte van Overijssel. Woont u in deze regio? Dan kunnen wij u garanderen dat wij altijd snel ter plaatse zijn in het geval van een storing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op het volgende telefoonnummer 0524 - 53 1641.

Contact Menkveld Techniek

Bent u benieuwd wat Menkveld Installatietechniek voor u kan betekenen op het gebied van klimaatbeheersing? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan contact via ons formulier en wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.