"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Elektrotechnische werkzaamheden

Onze elektrotechnische werkzaamheden bestaan uit het repareren, installeren, aanpassen, uitbreiden, vervangen, onderhouden en inspecteren van elektrische installaties. Menkveld Techniek kan u hierbij op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Wilt u een nieuwe installatie of een nieuwe verdeelinrichting? Geen probleem. Zoekt u een partij die de verlichting rondom uw kantoorpand repareert of de bekabeling vervangt? Menkveld Techniek gaat voor u aan de slag. Alle elektrische installaties in de agrarische-, de utiliteits- en de woningbouw vallen binnen ons leveringspakket. Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Twijfelt u of we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op om uw specifieke vraag met ons door te nemen. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

Waarom Menkveld Techniek?

Het familiebedrijf Menkveld Installatietechniek bestaat al sinds 1929. Onze kennis en ervaring is dan ook zonder meer uitgebreid te noemen. Wij hebben ons gespecialiseerd in verschillende diensten. Eén daarvan is het installeren, repareren en onderhouden van industriële installaties. Ook zijn wij nog eens onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. Door de grote hoeveelheid collega's beschikken wij over veel kennis en hebben voor elke installatietechnische vraag een antwoord en oplossing. Wij zorgen er altijd voor dat u uiterst tevreden bent over het werk dat wij voor u doen. Wij werken nauw samen met de grootste leveranciers. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs leveren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Storingsdienst

Menkveld Techniek is vooral actief in Zuidoost Drenthe, maar aangezien wij onderdeel zijn van Morrenhof-Jansen bedienen wij ook een groot gedeelte van Overijssel. Woont u in deze regio? Dan kunnen wij u garanderen dat wij altijd snel ter plaatse zijn in het geval van een storing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op het volgende telefoonnummer 0524 - 53 1641.

Contact Menkveld Techniek

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Is de riolering op kantoor voor de zoveelste keer verstopt? Of wilt u graag gebruik maken van onze 24-uurs servicedienst. Twijfel dan niet, maar neem contact met ons op voor advies op maat. Onze specialisten komen graag bij u langs om u te informeren over de verschillende mogelijkheden en maken graag voor u een vrijblijvende offerte.

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 
 

zonneboilers
warmtepompen
zonnepanelen
zonnecollectoren

installatietechniek
elektrotechniek
klimaattechniek
rioolsystemen