"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Duurzaam installeren

Een duurzame woning of kantoor

Wilt u uw woning of kantoor verduurzamen? Menkveld Installatietechniek gaat graag voor u aan de slag. Wij weten als geen ander dat duurzaam installeren maatwerk is. Ieder gebouw is tenslotte anders. Op deze pagina vertellen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.

LED-verlichting

Het vervangen van de huidige verlichting door LED-verlichting is een duurzame aanpassing. Het is een uitstekende investering. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over deze vorm van verduurzaming. LED-verlichting is geschikt voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden is LED-verlichting een uitkomst. Deze bron van verlichting is sfeervol, maar zorgt er ook voor dat er energie bespaard wordt. Bent u nieuwsgierig of LED-verlichting iets voor u is? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak.

T5 TL-verlichting

Bespaar energie dankzij T5 TL-verlichting. In veel bedrijven hangt nog oude TL-verlichting. Door deze TL-buizen te vervangen door de zuinige T5-verlichting, dalen de verbruikskosten. Er is meer licht en er wordt minder warmte geproduceerd.  En dit merkt u maar al te goed als u de energierekening krijgt. T5-buizen zijn ook beter voor het milieu. Dit omdat zij minder energie verbruiken en tot wel drie keer langer mee gaan. 

Zonnepanelen

Bij Menkveld Installatietechniek koopt u alleen A-kwaliteit zonnepanelen met een hoog opwekkingsrendement. Wij geven maatwerkadvies en verzorgen de totale installatie van de zonnepanelen. U krijgt voor een minimale investering maximaal rendement.  Zonnepanelen hebben veel voordelen. U verbruikt minder fossiele energie en verlaagt hiermee natuurlijk uw energierekening. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over zonnepanelen? Lees dan meer over de zonnepanelen van Menkveld Installatietechniek.

Zonneboilers en warmtepompen

Besparen op het opwarmen van water. Dat kan dankzij een zonneboiler. Een zonneboiler is beter voor het milieu, omdat er voor het grootste deel gebruik wordt gemaakt van zonne-energie in plaats van fossiele brandstoffen. Een warmtepomp is een andere mogelijkheid voor het opwarmen van water. Een warmtepomp is niet voor iedere woning geschikt. Daarom komen wij graag bij u langs voor persoonlijke advies.

SAM&

SAM& is een initiatief van verschillende bouwgerelateerde bedrijven. Het doel is om zoveel mogelijk particuliere woningen in de gemeente Emmen te verduurzamen. Ook Menkveld Installatietechniek maakt deel uit van SAM&. Wij adviseren bewoners over onder meer zonnepanelen, het vervangen van een oude CV-ketel en bijvoorbeeld vloerverwarming. Wilt u meer weten over SAM&? Neem dan een kijkje op de website: www.samenemmen.nl.

Storingsdienst

Menkveld Installatietechniek is vooral actief in Zuidoost Drenthe. Woont u in deze regio? Dan kunnen wij u altijd garanderen dat wij snel ter plaatse zijn in het geval van een storing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 0524 - 53 1641.

Contact

Uw duurzame installateur, dat is Menkveld Installatietechniek. Laat ons u informeren en adviseren over onze duurzame oplossingen. Een van onze specialisten komt graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak. Uiteraard beantwoorden wij dan al uw vragen. U kunt ons bereiken via 0524-53 1641. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 
 

zonneboilers
warmtepompen
zonnepanelen
zonnecollectoren

installatietechniek
elektrotechniek
klimaattechniek
rioolsystemen