"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Dakwerk

Menkveld Techniek staat al tientallen jaren bekend om de deskundige afwerking op het gebied van koper-, lood- en zinkwerken. U kunt ons met een gerust hart inschakelen voor uw dakbedekking, goten en hemelwaterafvoeren.

Dakwerk

Dakwerk is, simpel gezegd, alles wat met de waterdichtheid van uw bitumineuze of EPDM dak te maken heeft. Of het nu gaat om het dak van uw woning, kantoorpand, fabriekshal of schuurtje. Menkveld Installatietechniek zorgt ervoor dat u droog zit. Bitumineuze dakbedekking en daken met een EPDM toplaag zijn onze specialismen. Dakwerk is niet alleen maar de dakbedekking zelf. Ook de dakgoten, hemelwaterafvoer, zinkwerk en de afwerking behoren tot de werkzaamheden die Menkveld Techniek voor u verricht.

Waarom Menkveld Techniek

Menkveld Techniek is al sinds 1929 werkzaam in de dakbedekking. Met onze medewerkers staan wij voor persoonlijke aandacht, professionaliteit, service, ontzorgen en vooral kwaliteit. Als het om uw dak gaat, nemen we alleen genoegen met het allerbeste. Onze medewerkers verstaan hun vak en komen graag eens langs om uw persoonlijk advies en informatie te geven. Voor elk dak en elke dakgoot kunnen we een passende oplossing vinden. Menkveld Techniek is niet alleen gespecialiseerd in dakwek. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor andere werkzaamheden. Benieuwd naar onze overige diensten? Bekijk ze dan eens rustig.

Storingsdienst

Menkveld Techniek is vooral actief in Zuidoost Drenthe, maar aangezien wij onderdeel zijn van Morrenhof-Jansen bedienen wij ook een groot gedeelte van Overijssel. Woont u in deze regio? Dan kunnen wij u garanderen dat wij altijd snel ter plaatse zijn in het geval van een storing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op het volgende telefoonnummer 0524 - 53 1641.

Contact Menkveld Installatietechniek

Heeft u interesse in het dakwerk van Menkveld Installatietechniek? Of heeft u andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 
 

zonneboilers
warmtepompen
zonnepanelen
zonnecollectoren

installatietechniek
elektrotechniek
klimaattechniek
rioolsystemen