"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Diensten Menkveld Techniek

Menkveld Techniek is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact. Dankzij onze werknemers, die ieder een eigen specialisme hebben, zijn wij er zeker van dat we u uitstekend van dienst kunnen zijn. Benieuwd naar onze vakgebieden? We vertellen er graag iets meer over.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing omvat alles wat er voor zorgt dat uw woning of werkplek een klimaat heeft waarin u zich prettig voelt. Zowel ventileren, bevochtigen en ontvochtigen, als verwarmen en koelen vallen onder klimaatbeheersing. Menkveld Techniek kan u daarbij op verschillende manieren van dienst zijn. Zo zijn wij de aangewezen partij voor CV ketels, radiatoren, vloerverwarming, afzuiging- en ventilatiesystemen. Wij verzorgen de levering en plaatsing voor u, maar ook het onderhoud. Menkveld Techniek komt graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak waarin u altijd advies op maat krijgt.  

Elektrotechnische werkzaamheden

Denk bij elektrotechnische werkzaamheden aan alles wat te maken heeft met elektriciteit en techniek. Een breed vakgebied dus. Menkveld Techniek is u behulpzaam bij het aanbrengen van beveiliging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste en meest geavanceerde technieken. Ook helpen we u ook graag met het aanleggen, repareren of onderhouden van verlichting, meterkasten, verdeelinrichtingen en de bekabeling van elektrische installaties. Alle elektrotechnische werkzaamheden vragen om advies op maat. Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs om een offerte uit te brengen.

Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieterswerkzaamheden zijn bij de meeste mensen wel bekend. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden in uw badkamer of toilet. Menkveld Techniek heeft werknemers in dienst die gespecialiseerd zijn in alles wat met sanitair te maken heeft. U kunt bij ons terecht als er sanitair aangelegd, gerepareerd of onderhouden moet worden. Een verstopt riool lossen wij voor u op. Maar ook werkzaamheden aan de riolering, water- en gasleidingen behoren tot ons vakgebied. Menkveld Installatietechniek werkt nauw samen met de grootste sanitair leveranciers van het Noorden. Hierdoor kunnen wij u een perfecte prijs-kwaliteit verhouding bieden. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

Dakwerk

Als u Menkveld Techniek hoort, denkt u waarschijnlijk niet meteen aan hemelwaterafvoer, dakbedekking, goten, lood-, zink en koperafwerking. Toch passen deze werkzaamheden precies in ons straatje. Menkveld Techniek staat van oudsher namelijk bekend om de deskundige afwerking op dit gebied. Of het nu gaat om dakwerk van uw woning of uw bedrijfspand, Menkveld Installatietechniek kan u verder helpen. Zoekt u iemand voor uw bitumineuze of EPDM dakbedekking? Wilt u een deskundige afwerking en milieubewuste afvoer van de oude dakbedekking? Menkveld Installatietechniek is uw partner. Vraag ons gerust om persoonlijk advies.

Storingsdienst

Menkveld Techniek is vooral actief in Zuidoost Drenthe, maar aangezien wij onderdeel zijn van Morrenhof-Jansen bedienen wij ook een groot gedeelte van Overijssel. Woont u in deze regio? Dan kunnen wij u garanderen dat wij altijd snel ter plaatse zijn in het geval van een storing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op het volgende telefoonnummer 0524 - 53 1641.

Contact Menkveld Techniek

Zoekt u een professionele partij die met u meedenkt en die de beste kwaliteit levert? Kies dan voor Menkveld Techniek. Laat één van onze adviseurs u overtuigen tijdens een vrijblijvende afspraak. Uiteraard beantwoorden we dan al uw vragen en geven we u advies en informatie op maat. Neem gerust contact met ons op.

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 
 

zonneboilers
warmtepompen
zonnepanelen
zonnecollectoren

installatietechniek
elektrotechniek
klimaattechniek
rioolsystemen