"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Agrarisch

Stallen, schuren en loodsen zijn belangrijk voor iedereen die werkzaam is in de agrarische sector. U verdient er immers uw geld mee. Menkveld Installatietechniek helpt u graag bij het verbeteren, bouwen, onderhouden of renoveren van uw gebouwen.

De agrarische sector en Menkveld Installatietechniek

Menkveld Installatietechniek is werkzaam in verschillende sectoren. Voorbeelden zijn de industrie, woningbouw en zo ook de agrarische sector. Bent u akkerbouwer, melkvee-, varkens- of pluimveehouder? Dan kan Menkveld Installatietechniek u uitstekend van dienst zijn. We kunnen de bouw van een nieuwe stal, de verbouwing van een bestaande stal of het installeren van een nieuwe installaties voor onze rekening nemen. Onze diensten zijn zo uitgebreid dat we u vaak een totaalpakket kunnen bieden. Uw verbouwing, renovatie of uitbreiding is bij ons dan van A tot Z geregeld. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor Menkveld Installatietechniek in de agrarische sector?

Menkveld Installatietechniek kan een totaalpakket bieden. Zo hebben wij ook een eigen calculatie- en tekenafdeling. Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. U bespaart daardoor tijd en kosten. U legt de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van de installaties bij één partij neer: Menkveld Installatietechniek. Daarnaast kiezen we er voor om persoonlijke contacten aan te gaan. U krijgt één aanspreekpunt tijdens uw gehele project waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.

Ook alle elektrotechnische werkzaamheden, loodgieterswerkzaamheden en het dakwerk die bij een (ver)bouw horen, zijn in goede handen bij Menkveld Installatietechniek.

Storingsdienst agrarische sector

Menkveld Installatietechniek is vooral actief in Zuidoost Drenthe. Woont u in deze regio? Dan kunnen wij u altijd garanderen dat wij snel ter plaatse zijn in het geval van een storing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 0524 - 53 1641

Contact Menkveld Installatietechniek

Wilt u meer weten over de opdrachten die wij in de agrarische sector hebben verricht, onze adviezen of een offerte aanvragen? Neem dan zeker eens contact op met één van onze medewerkers voor een afspraak.

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.