"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Menkveld Techniek B.V.

Menkveld Techniek is een bedrijf die persoonlijke aandacht heeft voor zowel de medewerkers als de klant, hard werkt aan het bieden van hoogwaardige kwaliteit, zich ondernemend opstelt en dichtbij de mensen staat. Het bedrijf bestaat uit enthousiaste vakmensen met ieder een eigen specialisme. Sinds september 2015 zijn wij een onderdeel geworden van Morrenhof – Jansen installatiebedrijven. Door de krachten van de ondernemingen te bundelen kan de klant nog beter bediend worden.

"Klant staat centraal
"
Bij Menkveld Techniek staat de klant centraal. Wij doen dit door met de klant mee te denken, goed te luisteren naar zijn en/of haar wensen en een advies te geven dat past bij de mogelijkheden, wensen en het budget van de klant.

Menkveld Techniek
Menkveld Techniek uit Schoonebeek is een familiebedrijf en in 1929 opgericht. Met name door de oliewinning in en om Schoonebeek is Menkveld Techniek uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf. Het bedrijf is met name gespecialiseerd op het terrein van olie- en gasindustrie, utiliteitsbouw, renovatie en elektrotechnische werkzaamheden. Ook service en onderhoud behoort tot de diensten van het bedrijf.

Morrenhof – Jansen installatiebedrijven

De afgelopen jaren heeft Morrenhof – Jansen de mogelijkheid gehad om meerdere installatiebedrijven over te nemen. Inmiddels valt het familiebedrijf onder één van de middelgrote partijen in de installatietechnische markt met ruim 150 medewerkers.  De hoofdvestiging van Morrenhof- Jansen installatiebedrijven is in Dalfsen gevestigd. De nevenvestigingen zijn gevestigd in Vriezenveen en Gramsbergen. Morrenhof – Jansen installatiebedrijven is gespecialiseerd in de duurzame installatietechniek en houdt zich bezig met woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

verlichting
ventileren
beveiliging
domotica

zinkwerk
dakwerk
hemelwaterafvoer
riolering

gasleidingen
waterleidingen
loodgieter
sanitair

airconditioning
zonnepanelen
magazijn
houtkachels

 

petrochemie
CV
utiliteit
agrarisch