"met goed onderhoud

             ... warm de winter door"

Zonnepanelen

De zon is een belangrijke energieleverancier. De inzet van zonnepanelen om uw woning te voorzien van energie wint snel aan populariteit. Wij kunnen u helpen met advies en installatie van het complete PV-systeem. Bent u benieuwd of zonnepanelen iets voor u zijn of heeft u al besloten dat u graag gebruik wilt maken van zonnepanelen? Menkveld Installatietechniek is uw specialist!

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht (zonne-energie) om in elektriciteit. Hoe dat werkt? Daglicht wordt opgevangen door zonnepanelen. De zonne-energie wordt door de zonnepanelen omgezet in gelijkspanning. Met een omvormer wordt deze gelijkstroom vervolgens weer omgezet in 230V wisselstroom zodat u zonne-energie kunt gebruiken. Zonnepanelen wekken elektriciteit op in ieder seizoen. De zon hoeft niet eens te schijnen om stroom op te wekken.

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

Zonnepanelen hebben verschillende voordelen. De meest genoemde is het feit dat u dankzij zonnepanelen minder energie verbruikt. Dit is een besparing voor u, maar het is ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij zonne-energie wordt er minder fossiele brandstof verbruikt. Dit zorgt voor minder CO2-uitstoot. Gebouwen die zijn voorzien van zonnepanelen nemen bovendien in waarde toe.

Zonnepanelen van de allerbeste kwaliteit

Menkveld Installatietechniek levert alleen zonnepanelen van A-kwaliteit. U kunt jarenlang profiteren van uw eigen opgewekte energie als u zonnepanelen door ons laat plaatsen. De investering van zonnepanelen heeft u vaak al binnen acht tot tien jaar terugverdiend. Maatwerkadvies bij een PV-systeem is belangrijk. Door dit persoonlijk advies stellen wij de installatie af op uw eigen situatie en krijgt u het hoogste rendement.

Menkveld Installatietechniek de totaalinstallateur

Waarom uw zonnepanelen laten plaatsen door Menkveld Installatietechniek? Omdat wij gecertificeerd zonne-energie-installateur zijn. Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. Hiermee kunnen wij particulieren en ondernemers garanderen dat wij uitsluitend kwaliteit leveren.

Storingsdienst

Menkveld Installatietechniek is vooral actief in Zuidoost Drenthe. Woont u in deze regio? Dan kunnen wij u altijd garanderen dat wij snel ter plaatse zijn in het geval van een storing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.

Meer weten over zonnepanelen?

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken met Menkveld Installatietechniek? Neem dan contact met ons op via 0524 - 53 16 41 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij geven u graag persoonlijk advies.

VCA petrochemie NAM Menkveld

Adres

Menkveld Installatietechniek
Klaverakker 2
7761 BT  Schoonebeek

Contact

0524 - 53 1641
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storing?

24-uur bereikbaar
0524 - 53 1641

Morrenhof-Jansen

www.morrenhof-jansen.nl
T
088 - 25 49 000
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

verlichting
ventileren
beveiliging
domotica

zinkwerk
dakwerk
hemelwaterafvoer
riolering

gasleidingen
waterleidingen
loodgieter
sanitair

airconditioning
zonnepanelen
magazijn
houtkachels

 

petrochemie
CV
utiliteit
agrarisch